Ota Yhteyttä!

Ota Yhteyttä!

Jätä yhteystietosi niin otamme sinuun yhteyttä viimeistään seuraavana työpäivänä!

reCAPTCHA
Sending
Tammerneon/ Tuotteet/

Hinta- ja kello-lämpötilanäytöt

Digitaaliset hinta- ja kello-lämpötilanäytöt ovat helppo tapa ylläpitää usein vaihtuvia tietoja. Täysautomaattinen kirkkauden säätö takaa parhaan näkyvyyden kaikissa sää- ja valaistusolosuhteissa.

Pyydä Tarjous

Digitaalisilla hinta- ja kello-lämpötilanäytöillä näkyvyyttä kaikkiin sääolosuhteisiin

Tammerneonin hinta- ja kello-lämpötilanäyttö on luottovalinta sekä uusiin että olemassa oleviin rakenteisiin. LED-valaistuksen kirkkaus säätyy automaattisesti sään mukaan, mikä takaa parhaan näkyvyyden kaikissa olosuhteissa. Informaation ohjaus näytöille tapahtuu langattomasti tai kaapelilla. Samalla ohjauksella voidaan säätää myös muuta ulkovalaistusta, kuten liikemerkkiä tai mittarikatosten reunuksia.

Hintanäytöt ovat yhteensopivia huoltoasema-automaattien kanssa ja niillä voidaan esittää myös oktaanitunnukset. Nykyaikainen 29-segmentin numerojärjestelmä mahdollistaa pyöreämmät numerot ja modernimman ulkoasun kuin perinteiset 7-segmenttiä. Numeroiden korkeus on 175 – 400mm. Kaikissa malleissa on vesitiivis kotelo. Vuodesta 1998 Tammerneon on asentanut reilut 13000 LED-hinta- ja kello-lämpötilanäyttöä eri puolille Eurooppaa.

Jätä puhelinnumerosi

Otamme yhteyttä mahdollisimman pian
Jätä puhelinnumerosi (palvelut)
reCAPTCHA
Sending